دانشگاه کردستان اداره روابط بین‌الملل

ششمین آزمون سامفا (سنجش استاندارد مهارت‌های فارسی)

ششمین آزمون سامفا (سنجش استاندارد مهارت‌های فارسی) با حضور 48 داوطلب روز پنج شنبه 3 بهمن ماه 98 در دو نوبت صبح و عصر در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه کردستان برگزار گردید.

آقای یحیی اسعدی، نماینده تام الاختیار دانشگاه در این آزمون افزود: ششمين دوره آزمون سامفا  (سامفاي دانشگاهي) در صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه مورخ 03/11/1398 برابر با 23 ژانويه 2020 در دانشگاه کردستان و همزمان در برخی از شهرهاي داخل كشور (اصفهان ، تهران، مشهد، قزوين، همدان)  و در برخي از كشورها شامل: عراق  (بغداد، سليمانيه) و لبنان (بيروت) برگزار شد. در این آزمون شرکت کنندگان در دو نوبت صبح و عصر به سوالات آکادمیک در گروه‌های چهارگانه مهندسی، پزشکی، علوم انسانی و علوم اجتماعی در چهار مهارت شنیداری، خوانداری، نوشتاری و گفتاری پاسخ دادند.

یادآور می‌شود مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه کردستان در چهار دوره پیاپی با همکاری معاونت گسترش زبان فارسی مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش و آموزش کشور، آزمون سامفا را با موفقیت برگزار کرده است.

به داوطلبانی که در این آزمون شرکت نموده‌اند از سوی سازمان سنجش کشور گواهینامه رسمی اعطا خواهد شد و این گواهینامه برای دانشجویان بین‌الملل دانشگاه کردستان که 340 ساعت دوره آموزشی را با موفقیت نگذرانده باشند الزامی‌ست.