دانشگاه کردستان اداره روابط بین‌الملل

فراخوان ثبت نام آموزش زبان فارسی در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه کردستان 📣📣

قابل توجه زبان آموزان گرامی🌺
ضمن آرزوی سلامتی برای شما عزیزان، به اطلاع می‌رساند دوره‌ 100 ساعته آموزش مجازی زبان فارسی در چهار سطح: مقدماتی، میانی1، میانی2 و پیشرفته  از تاریخ 2/2/1399 برابر با 21.04.2020 در سامانه الکترونیکی دانشگاه کردستان برگزار می‌گردد، متقاضیانی که تمایل به شرکت در این کلاس‌ها را دارند می‌توانند از طریق سامانه در اسرع وقت ثبت نام نمایند:

لینک ثبت نام

شرایط ثبت نام:
1-افرادی که تاکنون در دوره های زبان آموزی مرکز شرکت ننموده و هیچگونه تسلطی به زبان فارسی ندارند باید در دوره مقدماتی شرکت نمایند.
2-افرادی که تاکنون 80 تا 100 ساعت دوره مقدماتی را گذرانده‌اند می‌توانند در دوره میانی 1 شرکت نمایند.
3-افرادی که حداقل 180 ساعت دوره آموزش زبان فارسی را گذرانده‌اند می توانند در دوره میانی 2 شرکت نمایند.
4-افرادی که حداقل 220 ساعت دوره آموزش زبان فارسی را با نمره بالاتر از80 گذرانده‌اند می‌توانند در دوره پیشرفته شرکت نمایند.
5-شهریه ثبت نام: 700 هزار تومان
*لازم به ذکر است که شهریه این دوره بنا به پیشنهاد مسئولین محترم روابط بین‌الملل دانشگاه( آقایان دکتر شفیعی و دکتر چپی) شامل 25درصد تخفیف شده است.
6-ثبت تمام اطلاعات درخواستی ستاره‌دار در سامانه ثبت نام الزامی می‌باشد (پر کردن مابقی گزینه‌ها اختیاری‌ست).
7-افرادی که تا روز دوشنبه مورخ 1/2/1399 برابر با 20.4.2020 در سامانه به صورت الکترونیکی ثبت نام ننمایند نمی‌توانند در کلاس‌ها شرکت کنند.
8_ حداکثر ظرفیت هر کلاس 10 نفر خواهد بود.
9_جدول زمانبندی کلاسها بر اساس فرم‌های نظرسنجی که قبلا تکمیل نموده اید برنامه ریزی خواهد شد.

سوالات خود را می‌توانید از طریق ایمیل مرکز plc@uok.ac.ir  ارسال بفرمائید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.
* *لازم به توضیح است: متقاضیان غیر دانشجوی دانشگاه کردستان نیز در صورتی که شهریه خود را به شماره حساب 1108840176 نزد بانک تجارت واریز و فیش واریزی خود را به همراه مشخصات به آدرس ایمیل مرکز ارسال نمایند می‌توانند در دوره مذکور شرکت نموده و پس از پایان دوره گواهینامه پایان دوره را دریافت نمایند.
***دانشجویان دانشگاه کردستان می توانند در زمان برگشت با دانشگاه شهریه خود را پرداخت نمایند.
مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه کردستان